Belangrijk bericht m.b.t. eten

Belangrijk bericht m.b.t. eten

Ik merk dat er bij vele gasten van het Veluws Bierfest enige verwarring speelt met betrekking tot de food voucher die afgelopen week genoemd werd in de Stentor. Hopelijk bied mijn verklaring hieronder wat verlichting: 
Er is inderdaad een miscommunicatie geweest in de eerste publicaties van begin Juli. 
Op de donderdag hebben we namelijk speciaal voor bedrijven, verenigingen of vrienden/buurt groepen die per tafel kunnen afnemen een 'bedrijven editie' georganiseerd, dit houd in: All-incl. eten, drinken en entertainment.
De vrijdag is echter toegankelijk voor iedereen die van een feestje houd en niet perse een hele tafel voor zich zelf wilt. Om deze avond laagdrempellig te maken is de prijs wat lager. Het drinken is uiteraard wel inclusief, maar het eten is voor iedereen zelf te bepalen (ook ivm geen eigen tafels). Er is van alles aanwezig in de zaal, zoals brattworsten, kippebouten, pretsels, frieten etc.etc. en om iedereen na deze verwarring toch tegemoet te komen, geven we iedereen bij binnenkomst 1 muntje mee, zodat iedereen daar zelf iets voor uit kan zoeken.
Hopelijk kan ik door deze uitleg wat vraagtekens weg nemen en kan iedereen zich weer lekker gaan richten op de voorpret van dit waanzinnige feest. Want bereid je maar vast voor... we gaan knallen die avond!!! Dus ik zou zeggen zorg dat alle spiertjes getraind zijn voor de hele avond bierpul heisen, schuhplattler of gewoon lekker armpje inhaken:-)
Mochten er nog vragen zijn, dan mag je natuurlijk altijd even een mailtje sturen naar bier@veluws-bierfest.nl en dan zal ik het zo snel mogelijk beantwoorden.

Hopelijk tot ziens bij het Veluws Bierfest 2014!!!

Proost!!
Organisatie Veluws Bierfest